Motion Graphics Designer

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Motion Graphics Designer

Weet jij design inhoudelijk van wanten, maar zie je jezelf ook zeker als een sociale en communicatief sterke creatieveling? Kun jij conceptueel denken, ben je in staat toffe designs te maken en wil jij het gaan maken in televisieland? Wij zoeken een Motion Graphics Designer (fulltime)! En dan wel écht de allerleukste!

De uitdaging

De ontwikkelingen op het gebied van vormgeving voor televisieprogramma’s en events gaan razendsnel. In toenemende mate wordt er gebruik gemaakt van virtuele decors, augmented reality en composting. Al deze disciplines komen bijeen op onze Graphics afdeling waar een team aan vakspecialisten werkt aan de gaafste designs.

Van vormgeving die in video-montages gebruikt wordt, content voor op LED in de studio’s tot aan animaties in een virtual environment. Als je houdt van diversiteit in je werk en wil werken in een leuk team bij een bedrijf waar hard gewerkt wordt, maar “fun” absoluut centraal staat, zit je bij ons gebakken!

Jij:

Het is een plus als je kennis hebt van:

Verantwoordelijkheden/Taken:

Wat bieden wij jou:

Wat kun je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag ervoor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share