Frontend Developer

Wij ontwikkelen VOD- en Live Streaming-platforms voor grote merken op de nationale en internationale markt. Wij beheren de grootste online video platforms in Nederland voor opdrachtgevers zoals de Nederlandse Publieke Omroep (NPO), FOX Sports, Videoland en Pathé Thuis. Je kunt klanten verwachten als bijvoorbeeld Apple, Netflix, HBO en Discovery. Om de volgende ambitieuze stap te zetten zijn we op zoek naar getalenteerde JavaScript ontwikkelaars. Kun jij ons helpen hun verwachtingen te overtreffen? Lees dan vooral verder!

De uitdaging
Als Frontend Developer maak je deel uit van het development team en werk je samen met backend developers, product owners en UX-specialisten. Je past je kennis en ervaring toe en weet je kennis te delen met de rest van het team. Je werkt aan in-house build tools voor onze Live Streaming- en Video On Demand-platforms.

Je bent niet bang om complexe frontend issues om te zetten in heldere, gebruiksvriendelijke oplossingen. Je denkt actief mee over mogelijke verbeteringen en experimenteert je graag met de nieuwste webtechnologieën en weet deze toe te passen. Daarnaast ben je een echte teamplayer die ook verantwoordelijkheid durft te nemen.

Ben jij
…ambitieus en gemotiveerd om de beste in je vak te zijn? …in staat om nieuwe methodes en technologieën te omarmen en snel eigen te maken?

Daarnaast:

Wat kun je verwachten?
Werken bij NEP betekent een afwisselende baan in een gezellige werkomgeving. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt begeleid tijdens de inwerkperiode. Humor en plezier staan bij ons voorop. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Sterker nog, dit wordt zelfs door ons gestimuleerd! En natuurlijk bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie via deze link. Voor vragen kun je een mail sturen naar werkenbij@nepgroup.com.

Klik hier om direct te solliciteren

Share