Mediamanager

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Mediamanager

Ben jij degene die orde in de chaos kan scheppen? De rots in de branding die kan blijven lachen en klantvriendelijk blijft als er stress is? Begrijp jij  als geen ander hoe de techniek die bij editen komt kijken werkt? Dan kan jij wel eens onze nieuwe Mediamanager zijn.

De uitdaging

Wij werken we aan de mooiste producties van de Nederlandse televisie; van programma’s voor de publieke omroepen tot grote talentenshows als The Voice tot Formule 1. Ook Reality programma’s behoren tot ons portfolio.

Als Mediamanger ga je werken op onze Postproductie afdeling: Een jong team dat op hoog niveau presteert en werkt vanuit het Mediacentrum op het Mediapark. Deze locatie kan je zien als de creatieve hub binnen NEP waar we alle creatievelingen onder één dak hebben samengebracht. Daarnaast kan het zo zijn dat je wordt ingepland op een externe locatie bij een van onze opdrachtgevers.

Hoe cliché het ook klinkt: geen dag is hetzelfde. Je hebt veel contact met onze opdrachtgevers, maar ook met collega’s vanuit verschillende disciplines binnen ons bedrijf. Je adviseert en biedt ondersteuning binnen het postproductie proces en geeft regelmatig updates over de voortgang van de klus. Je bent verantwoordelijk voor het inladen en exporteren van materiaal, het encoderen van viewingsbestanden en het transcoderen van formaten voor gebruik in de workflow. Je doet deliveries aan zowel interne als externe kleurcorrectie- en audionabewerkingsafdelingen en zet deze na afronding weer klaar voor gebruik in Avid. Uiteraard staat het leveren van kwaliteit daarbij centraal. Altijd!

Ben jij?

…Iemand met passie voor het mediavak? …Stressbestendig, klantvriendelijk en servicegericht? …In staat overzicht te behouden en secuur te blijven werken, ook als de werkdruk erg hoog is?

Daarnaast

Wat kun je verwachten?

Bij ons kun je een afwisselende baan in een gezellige werkomgeving verwachten. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Wij moedigen dit zelfs aan! En natuurlijk bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden..

Interesse?

Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie(video) naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share