Senior medewerker Salarisadministratie

Ben jij op de hoogte van alle ins en outs met betrekking tot salarisadministratie en ben jij op zoek naar een baan waarin je veel vrijheid, maar ook een grote verantwoordelijkheid krijgt? Lees dan vooral verder!

De uitdaging
Als Senior medewerker Salarisadministratie kunnen we eigenlijk niet zonder je! Samen met onze Senior Salarisadministrateur zorg jij ervoor dat onze medewerkers aan het einde van de maand hun salaris uitbetaald krijgen. Een pittige klus, maar daar draai jij je hand niet voor om.

Er werken bijna 900 medewerkers bij ons. Je verzamelt, controleert en archiveert de informatie die nodig is voor een kloppende uitbetaling. Daarbij draag je zorg voor het toepassen van relevante wetgeving, de CAO en pensioen- en bedrijfsregelingen. Een leuke bijkomstigheid is dat je naast de uitvoerende taken ook vraagbaak en adviseur bent op het gebied van subsidiemogelijkheden, UWV- en pensioen gerelateerde zaken. Niet alleen richting je collega’s, maar ook richting ons management.

Jij:

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie via deze link. Bij vragen kun je een mail sturen naar werkenbij@nepgroup.com.

Klik hier om direct te solliciteren

Share