Medewerker Projectsupport ENG

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Medewerker Projectsupport
Als Medewerker Projectsupport bekleed je een veelzijdige functie. Bij jou starten en eindigen al onze ENG projecten en je bent aanspreekpunt voor collega’s en opdrachtgevers.

Als een project gestart wordt, zorg je ervoor dat collega’s en opdrachtgevers alle relevante en benodigde informatie ontvangen. Dat doe je door de projecten goed te verwerken in de systemen en de juiste collega’s eraan te koppelen. Dat vraagt dus ook om vaardigheden ten aanzien van planning. Je ondersteunt de projectmanagers gedurende het project en zorgt voor een soepele doorstroom en afstemming met sales, finance, materiaal-, en crewplanning. Na afloop van het project zorg je ervoor dat het project goed wordt afgesloten en dat er gefactureerd kan worden. 

Ben jij?
Je weet goed overzicht te houden en schakelt makkelijk tussen de diverse projecten. Je houdt van klantcontact en bouwt makkelijk een band op met collega’s. Je bent dienstverlenend ingesteld en je krijgt energie van hectiek. 

Bovendien:

Wat kun je verwachten
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team in een groeiende organisatie. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share