Medewerker Planning & Support (Postproductie)

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Medewerker Planning & Support

Als Medewerker Planning & Suport  wordt je onderdeel van de planning binnen onze Postproductie afdeling: Een jong team dat op hoog niveau presteert en werkt vanuit het Mediacentrum op het Mediapark. Deze locatie kan je zien als de creatieve hub binnen NEP waar we alle creatievelingen onder één dak hebben samengebracht.

Eigenlijk bestaat jouw rol uit twee delen.  Je gaat je namelijk dagelijks bezighouden met het inplannen van de crew en sets (op binnen- en buitenlocaties). Dit kan om zowel lange- als korte termijn planningen en ad hoc klussen gaan. Je inventariseert de beschikbaarheid en inzetbaarheid van de pool van zowel vaste- als flexibele medewerkers. Soms kan het meer dan een grote puzzel zijn waar je je in moet vastbijten. Je maakt namelijk continu keuzes en er zijn verschillende belangen die je tegen elkaar moet afwegen. Hierbij kun je denken aan de wensen van de opdrachtgever, de crew, maar ook met bedrijfsregelingen en de arbeidstijdenwet.

En dan het support gedeelte; als de planning rond is, zorg je ervoor dat collega’s en opdrachtgevers alle relevante en benodigde informatie ontvangen. Overzicht houden, begeleiding van de opleidingstrajecten van nieuwe editors, audio engineers en coloristen, facturatie, weekoverzichten maken, controleren en coördineren! Noem maar op! Je zorgt ervoor dat klanten maar ook freelancers en collega’s het fijn vinden om op de afdeling te werken. Je maakt een praatje, biedt een kopje koffie aan en signaleert het wanneer zaken niet naar wens verlopen. 

Ben jij?
…Iemand die overzicht weet te te houden en makkelijk schakelt? … Goed in het onderhouden van klantcontact en bouw je makkelijk een band op met collega’s? …Dienstverlenend ingesteld en krijg je energie van hectiek?

Bovendien:

Wat kun je verwachten
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Solliciteer dan via deze link!

Share