Medewerker facturatie

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen de media- en entertainmentwereld en zou je graag willen werken bij een organisatie die koploper is op gebied van Mediaproductie? Haal jij alles uit de kast om het financiële proces binnen onze sales afdeling op rolletjes te laten verlopen? Dan zoeken we jou!

De uitdaging

Als Medewerker Facturatie ben je onderdeel van het facturatie team. Je schakelt met diverse interne afdelingen, de accountmanager en onze opdrachtgevers over de financiële afwikkeling met betrekking tot de aan jou toegewezen projecten. Jij bent degene die ervoor zorgt dat alle processen soepel en accuraat verlopen. Hierin ben je proactief, flexibel en heb je gevoel voor nauwkeurigheid en efficiënt handelen.

In je rol als Medewerker Facturatie ben je verantwoordelijk voor het beheren en coördineren van het gehele facturatieproces.De nadruk ligt hierbij op de volledigheid, tijdigheid en juistheid van de facturatie.

Ben jij

…Iemand die niet afwacht, maar ergens zelf op af duikt als je iets nodig hebt? …Op korte termijn en fulltime beschikbaar? …Iemand die stevig in z’n schoenen staat en zich niet snel uit het veld laat slaan?

Daarnaast:

Wat kun je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team op ons kantoor in Hilversum en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Vakmanschap en plezier staan centraal in het werk. Je kunt alle kansen krijgen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.500 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Wacht dan niet langer en stuur je CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com

Share