Medewerker Salarisadministratie

Wij zijn op zoek naar een verloningskoning(in)! Ben jij op de hoogte van alle ins en outs met betrekking tot salarisadministratie en ben jij op zoek naar een baan waarin je veel vrijheid, maar ook een grote verantwoordelijkheid krijgt? Wij bieden een mooie kans!

De uitdaging
Als Medewerker Salarisadministratie kunnen we eigenlijk niet zonder je! Samen met onze Senior Salarisadministrateur zorg jij ervoor dat onze medewerkers aan het einde van de maand hun salaris uitbetaald krijgen. Een pittige klus, maar wel een waar je een enorme kick van krijgt, want er werken bijna 900 medewerkers bij ons. Je verzamelt, controleert en archiveert de informatie die nodig is voor een kloppende uitbetaling. Daarbij draag je zorg voor het toepassen van relevante wetgeving, de CAO en pensioen- en bedrijfsregelingen.

Een leuke bijkomstigheid is dat je naast de uitvoerende taken ook vraagbaak en adviseur bent op het gebied van subsidiemogelijkheden, UWV- en pensioen gerelateerde zaken. Niet alleen richting je collega’s, maar ook richting ons management.

Jij:

Over NEP The Netherlands
Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?
Dan zien we jouw motivatie en CV graag in onze mailbox (werkenbij@nepgroup.com) verschijnen!

Share