Materiaalplanner

Ben jij gestructureerd? Kijk je vooruit, maar houdt je ook van hectische situaties en uitdagingen? Zoek je een baan waar je zelfstandig aan de slag kunt en waar je veel contact hebt met collega’s en klanten en wil jij je vastbijten in het efficiënt plannen van materialen die nodig zijn voor verschillende televisieproducties? Wij zijn per direct op zoek naar een Materiaalplanner!

De uitdaging
Als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor het plannen van de middelen- en materialen die onze ENG- en Meercamera teams op locatie nodig hebben voor verschillende projecten en producties. Dankzij jouw inzet zijn we altijd in staat de juiste materialen op het juiste moment te leveren. Capaciteitsproblemen ken je niet, die heb jij ruim van tevoren getackeld door materialen in te kopen of in te huren bij externe leveranciers. Doordat je goed op de hoogte bent van dat wat er bij onze opdrachtgevers speelt ben je in staat op hun wensen in te spelen.

Jij:

Wat kun je verwachten
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands
Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?
Als jij je herkent in het bovenstaande profiel, mail dan je een aansprekende brief en je cv naar werkenbij@nepgroup.com

Share