Logistiek Medewerker

Naast exclusieve studio’s in Hilversum en Amsterdam beschikken we bij NEP over een grote vloot registratie wagens waarmee we aan de wieg van programma’s als De Wereld Draait Door, The Voice of Holland, RTL Nieuws, The Passion, GTST en Lowlands staan. Om dit voor elkaar te krijgen, worden er 365 dagen per jaar vanuit een vaste standplaats broadcast materialen naar verschillende locaties en producties gereden. Om dat in goede banen te leiden zoeken wij per direct een logistiek medewerker!

De uitdaging

Als logistiek medewerker zorg je ervoor dat alle in- en uitgaande goederen op de juiste plaats van bestemming komen en ben je verantwoordelijk voor de uitgifte en ontvangst van goederen in ons depot. Dit begint bij het lossen, controleren en melden van de inkomende goederen, maar je regelt ook de interne opslag en zorgt ervoor dat het materiaal op de juiste locatie terecht komt. Jij pickt de orders en maakt ze verzendklaar.

Je draagt zorg voor het beheer van de werkmethoden en het analyseren van de voorraden. Ook het plannen en het verdelen van de werkzaamheden behoort tot jouw takenpakket. Daarnaast richt je het magazijn en materieel niet alleen in, maar heb je het ook in beheer. Jij weet als geen ander dat een kloppende administratie van groot belang is en zorgt er dan ook voor dat de administratie altijd op orde is. Daarbij maak je rapportages op en zorg je ervoor dat de administratie op orde is.

Jij:

Wat kun je verwachten?

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Wij bieden alle kansen om je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Stuur jouw CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com

Share