Logistiek medewerker

Naast exclusieve studio’s in Hilversum en Amsterdam beschikken we bij NEP over een aantal regiewagens waarmee we aan de wieg staan van programma’s als The Voice of Holland, De Vooravond, RTL Nieuws, diverse informatieve en showprogramma’s en vele sportwedstrijden. 

Onze organisatie werkt 24/7 vanaf heel diverse locaties. Vanuit onze centrale opslag in Hilversum leveren we ons materiaal aan die locaties. Om dat in goede banen te leiden zoeken wij voor ons depot een logistiek medewerker!

De uitdaging
In het depot beheren we al onze apparatuur. Op basis van een planning wordt het materiaal voor de orders klaargezet en naar de studio’s gebracht. Daarmee leveren wij het ‘fundament’ waarmee de collega’s de televisie opnames realiseren. Na de opnames wordt de apparatuur weer teruggeleverd, ingenomen, gecontroleerd en weer opgeslagen in het depot.

Jij: 

Wat kun je verwachten?

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een klein en gedreven team dat er met elkaar voor zorgt dat ‘het werk wordt gedaan’. Tijdens je inwerkperiode wordt je uiteraard begeleid. Daarnaast bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt wereldwijd meer dan 3.000 medewerkers waarvan ruim 800 in Nederland, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Australië, Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Stuur jouw CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com. 

Share