Logistiek Medewerker

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Logistiek medewerker
Naast exclusieve studio’s in Hilversum en Amsterdam beschikken wij over een aantal regiewagens waarmee we aan de wieg staan van programma’s als The Voice of Holland, De Vooravond, RTL Nieuws, diverse informatieve en showprogramma’s en heel veel sportwedstrijden. Onze organisatie werkt 24/7 vanaf heel diverse locaties. Vanuit onze centrale opslag in Hilversum leveren we ons materiaal aan die locaties. Om dat in goede banen te leiden zoeken wij voor ons depot een logistiek medewerker!

De uitdaging
In het depot beheren we al onze apparatuur. Op basis van een planning wordt het materiaal voor de orders klaargezet en naar de studio’s gebracht. Daarmee leveren wij het ‘fundament’ waarmee de collega’s de televisie opnames realiseren. Na de opnames wordt de apparatuur weer teruggebracht, ingenomen, gecontroleerd en weer opgeslagen in het depot.

Jij:

Wat kun je verwachten?
Bij ons kun je een afwisselende baan in een gezellige werkomgeving verwachten. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Wij moedigen dit zelfs aan! En natuurlijk bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share