Live Support Engineer Instant Replay

Ben jij bekend met zowel AV-techniek als IT en wil jij support leveren op een eindproduct dat ‘s avonds voor een groot publiek zichtbaar is op de buis? Wij hebben plek in ons team om aan de slag te gaan als Live Support Engineer Instant Replay!

De uitdaging
Als Live Support Engineer Instant Replay bekleed je een unieke rol waarbij je je bezighoudt met zowel AV techniek als IT. Technisch gezien doen we bij NEP iets dat nergens anders gebeurd, dus als je wil werken binnen een innovatieve omgeving waarin gewerkt wordt met de nieuwste technieken, dan zit je bij ons gebakken. 

Vanuit je rol zal je support verlenen aan onze klanten en operators.

De operators besturen en bouwen de techniek en workflows die jij gecreëerd hebt. Denk hierbij aan flexibele setups die met onze OB-Trucks mee gaan naar voetbalwedstrijden, opnames voor een concert maar ook vaste complexe datacenter omgevingen die 24/7 worden gebruikt.

Jij komt in beeld als er sprake is van een storing, bij onderhoud of de opbouw van projecten.

Jouw belangrijkste taak wordt het opsporen, onderzoeken en verhelpen van storingen. Dit gebeurt soms onder grote tijdsdruk. Daarnaast ga je je samen met het team bezig houden met het bedenken van- en meedenken in het technische voortraject van nieuwe shows en projecten. Je pleegt onderhoud op de gebruikte machines en implementeert nieuwe werkwijzen en hardware en houdt de evolutie van het vakgebied IT nauwlettend in de gaten zodat je techniek- en kennisniveau altijd up to date is. 

Jij:

Wat kun je verwachten
Werken bij NEP als Live Support Engineer betekent dat je een nieuwe wereld in zult stappen. Wat er bij ons gebeurt, gebeurt namelijk nergens anders. Vanaf de eerste dag word je opgeleid en goed begeleid in je werkzaamheden. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team van ongeveer 130 (broadcast) IT-professionals, in een open en collegiale werkomgeving. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren en door te groeien, dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands
Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met een focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?
Herken je jezelf in het profiel en wil je bij ons komen werken? Stuur jouw CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com.

Share