Live Support Engineer Instant Replay

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit. 

Live Support Engineer Instant Replay
Ben jij bekend met zowel AV-techniek als IT en wil jij support leveren op een eindproduct dat ‘s avonds bij iedereen in de huiskamer te zien in? Lees dan vooral verder!

De uitdaging
Als Live Support Engineer Instant Replay heb je een unieke rol waarbij je je bezighoudt met zowel AV techniek als IT. Technisch gezien doen we bij NEP iets dat nergens anders gebeurd, dus als je wil werken binnen een innovatieve omgeving waarin gewerkt wordt met de nieuwste technieken, dan zit je bij ons gebakken.

Vanuit je rol zal je support verlenen aan onze klanten en operators. De operators besturen en bouwen de techniek en workflows die jij gecreëerd hebt. Denk hierbij aan flexibele setups die met onze OB-Trucks mee gaan naar voetbalwedstrijden, opnames voor een concert maar ook vaste complexe datacenter omgevingen die 24/7 worden gebruikt.

Jij komt in beeld als er sprake is van een storing, bij onderhoud of de opbouw van projecten. Jouw belangrijkste taak wordt het opsporen, onderzoeken en verhelpen van storingen. Dit gebeurt soms onder grote tijdsdruk. Je moet dus wel tegen een stootje kunnen. Daarnaast ga je je samen met het team bezig houden met het bedenken van- en meedenken in het technische voortraject van nieuwe shows en projecten. Je doet het onderhoud op de gebruikte machines en implementeert nieuwe werkwijzen en hardware en houdt de evolutie van het vakgebied IT nauwlettend in de gaten zodat je techniek- en kennisniveau altijd up to date is.

Jij:

Wat kun je verwachten
Werken bij NEP als Live Support Engineer betekent dat je een nieuwe wereld in zult stappen. Wat er bij ons gebeurt, gebeurt namelijk nergens anders. Vanaf de eerste dag word je opgeleid en goed begeleid in je werkzaamheden. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team van ongeveer 130 (broadcast) IT-professionals, in een gezellige werkomgeving. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren en door te groeien, dit moedigen we zelfs aan! En natuurlijk bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share