Live Support Engineer Instant Replay

Vanuit je rol zal je support verlenen aan onze klanten en operators. De operators besturen en bouwen de techniek en workflows die jij gecreëerd hebt. Denk hierbij aan flexibele setups die met onze OB-Trucks mee gaan naar voetbalwedstrijden, opnames voor een concert maar ook vaste complexe datacenter omgevingen die 24/7 worden gebruikt.

Jij komt in beeld als er sprake is van een storing, bij onderhoud of de opbouw van projecten. Jouw belangrijkste taak wordt het opsporen, onderzoeken en verhelpen van storingen. Dit gebeurt soms onder grote tijdsdruk. Je moet dus wel tegen een stootje kunnen. Daarnaast ga je je samen met het team bezig houden met het bedenken van- en meedenken in het technische voortraject van nieuwe shows en projecten. Je doet het onderhoud op de gebruikte machines en implementeert nieuwe werkwijzen en hardware en houdt de evolutie van het vakgebied IT nauwlettend in de gaten zodat je techniek- en kennisniveau altijd up to date is.

Jij

Wat kun je verwachten

Bij ons werk je in een 24/7 business. Je werkt in deze rol zowel doordeweeks als in het weekend (dag- avonddiensten in roulatie). Ook kun je als oproep standby staan om eventuele storingen op te lossen.

Interesse?
Stuur dan jouw CV (of portfolio) naar ons toe via deze link. Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar werkenbij@nepgroup.com

Klik hier om direct te solliciteren

Share