Live Support Engineer – Graphics

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

LiveSupport Engineer Graphics

Wil jij werken met zowel AV-techniek als IT en wil jij support leveren op een eindproduct dat ‘s avonds voor een groot publiek te zien is op de buis?

De uitdaging

Als Live Support Engineer Graphics heb je een unieke rol waarbij je je bezighoudt met zowel AV techniek als IT.
Technisch gezien doen we bij NEP iets dat nergens anders gebeurd, dus als je wil werken binnen een innovatieve omgeving waarin gewerkt wordt met de nieuwste technieken, dan zit je bij ons gebakken. Vanuit je rol zal je support verlenen aan onze klanten en ons Graphics team. Dit team houdt zich bezig met de Graphics die worden gebruikt in verschillende televisieprogramma’s. Hierbij kan je denken aan standen die tijdens een voetbalwedstrijd of spelshow in beeld moeten worden gebracht, maar ook aan complexe graphics die gebruikt worden in virtuele sets en augmented reality. Jij komt in beeld als er sprake is van een storing, bij onderhoud of de opbouw van projecten.   

Jij:

Wat doe je:

Jouw belangrijkste taak wordt het opsporen, onderzoeken en verhelpen van storingen. Dit gebeurt soms onder grote tijdsdruk. Daarnaast ga je je samen met het team bezig houden met het bedenken van- en meedenken in het technische voortraject van nieuwe shows en projecten. Je pleegt onderhoud op de gebruikte machines en implementeert nieuwe werkwijzen en hardware en houdt de evolutie van het vakgebied graphics nauwlettend in de gaten zodat je techniek- en kennisniveau altijd up to date is.

Wat kun je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

In Creative Animal zijn de creatieve organisaties van NEP, Faber en Univate samengevoegd, waardoor zij hun krachten optimaal kunnen inzetten om (video) concepten en virtuele en hybride events te ontwikkelen.

Met onze Virtual Eventplatform oplossingen, studio’s, uitzendfaciliteiten en ervaring helpen we organisaties bij hun overgang van traditionele evenementen naar virtuele en hybride evenementen. Ons team van creatieve en technische experts begeleidt organisaties en merken vanuit een strategisch en conceptueel oogpunt tot een impactvolle ervaring.

Door de druk op de evenementenbranche door COVID-19 is Creative Animal in korte tijd een leading speler geworden op het gebied van virtual events. Hiervoor hebben we eigen concepten ontwikkeld met vaste augmented reality studio’s en eigen een online platform.

Je komt te werken in een jong, enthousiast en gepassioneerd team op ons kantoor in Hilversum. Je wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Er wordt keihard gewerkt maar ook net zo hard gelachen. Je krijgt de kans je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag ervoor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share