Live Support Engineer Centralized Production (Broadcast IT) 

Als Live Support Engineer Centralized Production (Broadcast IT) zorg je ervoor dat alle IT die gebruikt wordt om een event of TV show live uit te zenden, vlekkeloos verloopt. Je ondersteunt TV shows en de operatie op het gebied van vragen rondom Broadcast IT. Ook ben je bezig met het analyseren en oplossen van complexe en minder complexe Broadcast IT vraagstukken en help je ons platform te verbeteren (projecten, changes). Je bent onderdeel van het Centralized Production team.

Het Centralized production team maakt gebruik van een mix van traditionele en innovatieve technieken om ervoor te zorgen dat ongeveer 40 producties per avond tegelijkertijd plaats kunnen vinden. Dit zijn nationale shows, maar ook internationale evenementen zoals de Olympische Spelen en het Eurovisie Songfestival.

We bieden je een dynamisch omgeving in een gezellig en divers team. Het unieke van de broadcast wereld is de samenhang tussen audio- en video apparatuur en de IT. Nergens werken de fysieke apparaten zo nauw samen met de digitale achterkant als in de broadcast.

Jij:

Wat kun je verwachten?

*Je hebt te maken met onregelmatige diensten.

Interesse?
Stuur dan jouw CV (of portfolio) naar ons toe via deze link. Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar werkenbij@nepgroup.com

Klik hier om direct te solliciteren

Share