Vacature: Kwaliteitsmedewerker ISO

Sta jij aan het begin van je loopbaan? Heb jij onlangs je studie afgerond en wil je carrière maken in de richting van kwaliteit, milieu en informatiebeveiliging? Wij zijn op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker ISO.

De uitdaging

Als je bij ons aan de slag gaat als Kwaliteitsmedewerker ISO word je de rechterhand van onze Chief Information Security Officer. Je ondersteunt in secretariële, operationele en administratieve werkzaamheden met betrekking tot verschillende projecten waarin de onderwerpen kwaliteit, milieu en informatiebeveiliging centraal staan. Vanuit je functie speel je een belangrijke rol in de transformatie van strategie naar concreet veranderen. De methodiek plan, do, check, act pas je bij ieder project toe om op tijd bij te sturen. Ook kan het zijn dat nog niet alles op voorhand duidelijk is waarbij dit gaandeweg ontstaat. Je werkt binnen de corporate staff afdeling maar hebt veel contact met de verschillende afdelingen en collega’s binnen de organisatie.

Je bent zelfstandig en proactief bij het oppakken van verschillende projecten. Je maakt makkelijk contact met de mensen binnen de organisatie en bent in staat om plannen om te zetten naar acties. Door je pragmatische kijk op zaken weet je op efficiënte en effectieve manier projecten te realiseren. Je bent prima in staat om data te analyseren en op hoofdlijnen te denken.

Ben jij

…van nature een echte multitasker en krijg jij mensen gemakkelijk in beweging? …iemand met een dare to challenge mentaliteit, waarbij je kritisch bent, je mening durft te geven en graag kijkt hoe zaken beter en slimmer kunnen?

Daarnaast:

Wat kun je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd bedrijf en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.500 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt het jou de ultieme uitdaging om bij ons te komen werken? Stuur dan je CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com.

Share