Junior Video Editor (Sport)­

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Junior Video Editor (Sport)

Ben jij een beginnende editor met passie voor sport? Maak jij niet alleen jezelf maar ook onze klanten enthousiast met jouw toffe edits? Vind je het te gek om mooie dingen te maken voor een groot publiek en wil je aan de slag in een creatieve omgeving met super leuke collega’s? Wie weet edit jij binnenkort dan wel de herhaling van een van de wereldgoals van Cristiano Ron­aldo!

De uitdaging

Bij NEP werken we aan de mooiste producties van de Nederlandse televisie; van Publieke Omroep programma’s en grote talentenshows als The Voice tot Keukenkampioen- en Champions League voetbal. Momenteel zijn wij hard op zoek naar een Junior Video Editor die zich met name zal gaan richten op de sportprogramma’s!

Als Junior Video Editor ben je verantwoordelijk voor slowmotions, het inzoomen op details of het herhalen van speciale gebeurtenissen bij verschillende sportwedstrijden. Je werkt nauw samen met de regisseur of een verslaggever om het programma zo optimaal mogelijk te monteren. Dankzij jouw creativiteit en edit skills weet jij de emoties van de kijker te beïnvloeden en geef je inhoudelijke impact aan het programma. Deze kans kun je niet laten liggen!

Ben jij

…Een ondernemende doorzetter die snapt hoe je mooie edits maakt? …Een sportliefhebber met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die de lat hoog legt? …een persoon die altijd gaat voor niets minder dan een creatief sterk en inhoudelijk videoproject?

Bovendien

Interesse?

Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie(video) naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Wat kun je verwachten?

Bij ons kun je een afwisselende baan in een gezellige werkomgeving verwachten. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Wij moedigen dit zelfs aan! En natuurlijk bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

 

Share