Junior Video Editor (Sport)­

Ben jij een beginnende editor met passie voor sport? Maak jij niet alleen jezelf maar ook onze klanten enthousiast met jouw toffe edits? Vind je het te gek om mooie dingen te maken voor een groot publiek en wil je aan de slag in een creatieve omgeving met super leuke collega’s? Wie weet edit jij binnenkort dan wel de herhaling van een van de wereldgoals van Cristiano Ron­aldo!

Als Junior Sport Video Editor ben je verantwoordelijk voor het editen van slowmotions, het inzoomen op details of het herhalen van speciale gebeurtenissen bij verschillende sportwedstrijden. Je werkt nauw samen met de regisseur of een verslaggever om het programma zo optimaal mogelijk te monteren. Dankzij jouw creativiteit en edit skills weet jij de emoties van de kijker te beïnvloeden en geef je inhoudelijke impact aan het programma. Deze kans kun je niet laten liggen! 

Jij:

Wat kun je verwachten?

Interesse?
Stuur dan jouw CV (of portfolio) naar ons toe via deze link. Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar werkenbij@nepgroup.com.

Klik hier om direct te solliciteren

Share