Junior Studio en Facilitair Medewerker

Binnen het dynamische bedrijf NEP ben jij als Studio & Facilitair Medewerker enerzijds verantwoordelijk voor uiteenlopende facilitaire projecten en anderzijds voor het beheer van verschillende studio’s.

De uitdaging
Jij bent zelf regisseur van alle facilitaire activiteiten. Je bent er verantwoordelijk voor dat projecten goed lopen en je houdt de betrokkenen op de hoogte. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het controleren en bewaken van vastgestelde budgetten en het beheer van de contracten. Je maakt je hard voor kostenbesparingen door contracten te bundelen en processen efficiënter te maken. Als facilitair medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor leveranciers en je weet wat je moet doen als er een verstoring is. Je zorgt ervoor dat de samenwerking met andere afdelingen goed verloopt en je vindt het leuk om alert te zijn hoe een bedrijf als NEP om kan gaan met hot topics als duurzaamheid. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor het beheer van verschillende studio’s. Jij zorgt er niet alleen voor dat de ruimtes netjes blijven maar jij informeert onze klanten ook over de mogelijkheden van de studio’s en de beschikbaarheid.

Jij

Wat kun je verwachten?

Interesse?
Stuur dan jouw CV naar ons toe via deze link. Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar werkenbij@nepgroup.com.

Klik hier om direct te solliciteren

Share