Junior Recruiter

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Junior Recruiter 

Iedere organisatie wil de allerleukste collega’s vinden & binden. Hoe je dit doet is altijd weer een grote uitdaging. Samen met jouw collega recruiters, de HR Businesspartners en de rest van het team ga jij deze uitdaging graag aan. Ben je op zoek naar een toffe maar hectische werkomgeving waar je veel kunt leren en weet jij in drukke perioden het overzicht te houden en de juiste prioriteiten te stellen?

De uitdaging

Je werft, bijvoorbeeld via LinkedIn,  nieuwe projectmanagers, cameramannen, geluidsvrouwen editors maar ook graphics designers en motion specialists. Alles rondom televisie maken en spectaculaire online shows. Dit alles doe je samen met de hiring managers van NEP. Jij ondersteunt en adviseert de hiring manager en bent niet bang om kritische vragen te stellen. Alles met het doel om zo snel mogelijk een nieuwe collega te kunnen verwelkomen die snapt wat wij bedoelen met ‘never expect the possible’.

Je krijgt heel veel zelfstandigheid in deze functie, want jij pakt de werving van A tot Z zelf op.
Via ons gloednieuwe ATS komen de sollicitaties binnen. Jij selecteert interessante kandidaten en voert sollicitatiegesprekken. Ook de admin hoort bij deze functie; je verwerkt de inkomende sollicitaties in het ATS, verwerkt wijzigingen op de jobsite en social media en zorgt dat iedereen op de hoogte is van de status van de procedure. Daarnaast houdt je je bezig met het zoeken naar nieuwe collega’s op bijvoorbeeld LinkedIn.

 

Ben jij

…Enthousiast, toegankelijk, assertief, proactief en super leuk? …

Daarnaast

Wat kun je verwachten

Wij bieden een leerzame, afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

 

Share