ENG Geluidstechnicus

Heb jij de ambitie om carrière te maken als ENG geluidstechnicus en wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen een superleuk team met vakspecialisten dat werkt aan de tofste programma’s, op tv of online? Wij zijn op zoek naar beginnende Audio- techneuten voor onze ENG geluids ploeg! Als jij op zoek bent naar de leukste baan op het gebied van audio, dan kan je deze kans niet laten schieten.

De uitdaging

Als je bij ons aan de slag gaat als ENG geluidstechnicus ben je verantwoordelijk voor een optimale geluidsweergave tijdens onze TV Producties, dus Cameraman en Geluidsman op locatie. Je zorgt ervoor dat alles dat te maken heeft met geluid, zowel in de studio’s, voetbalstadions of op andere locaties, goed loopt. Dat kan zijn voor diverse TV programma’s of Online; Entertainment, Nieuws-reportage’s, Sport, Commercials, docu’s etc. Het aansluiten, installeren en bedienen van de geluidsapparatuur behoort tot jouw takenpakket.

Je werkt nauw samen met de ENG cameraman, maar schakelt daarnaast met de klant en zorgt ervoor dat je werkzaamheden op Geluidsgebied optimaal verlopen. Omdat je in een klein team werkt is de verantwoordelijkheid groot.

Jij:

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. Wil je weten wat? Neem een kijkje op onze Showcases pagina!

 

Durf jij het aan om ons team te versterken?

…dan zien wij graag je CV samen met je motivatie(video)verschijnen! Mail deze naar werkenbij@nepgroup.com. Op basis van het ingestuurde materiaal zullen wij de beste kandidaten uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Share