Junior Digital Designer

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Junior Digital Designer 

Als startend Digital Designer werk je in teamverband aan innovatieve apps en andere digitale projecten en werk je mee aan de ontwikkeling van bestaande en nieuwe apps. Dit doe je door research te doen en flows en prototypes te ontwerpen.

Daarnaast begeleid je het development proces door de designs voor te bereiden en nauw samen te werken met onze developers. Ook ondersteun je ook ons EPGdata (sport-) redactieteam door visuals aan te leveren die gebruikt worden in apps van vooraanstaande klanten op verschillende platformen.

Je hebt de ambitie om in een professionele omgeving en onder leiding van een ervaren designer in korte tijd veel te leren.

Dit is de kans om te werken aan projecten voor NEP IT projecten en voor grote klanten, zoals , KPN, T-Mobile, SportsTribal, Delta, Telfort  en andere spelers uit de mediawereld. 

Jij

Het is een plus als:

Share