Junior (Sport) Cameraman/vrouw

Het cameravak is een ambacht en als Junior Cameraman/vrouw word je binnen NEP opgeleid door “the best of the best”. Het niveau ligt hoog en we gaan er alles aan doen om jou de fijne kneepjes van het cameravak te leren. In twee weken tijd leer je op cameragebied meer dan de afgelopen vier jaar tijdens je studie! Vervolgens ga je onder begeleiding de vloer op en word je uiteindelijk een belangrijke schakel in het camerateam tijdens opnames van Matthijs Gaat Door, Veronica Inside, Op1, Eredivisie/Champions League voetbal etc etc. Maar ook grote spektakels als The Voice, The Passion en Lowlands kunnen op je planning komen te staan.

Wellicht ben je helemaal gek van sport en is dit de mogelijkheid om je werk met je hobby te combineren en sta je uiteindelijk op het veld of in de studio naast je helden. Of volg je ze wellicht vanaf een cameramotor..? Een ding is zeker: jouw werk is straks zichtbaar in iedere huiskamer. Hoe cool is dat?

 Jij:

Wat kun je verwachten?

Interesse?
Stuur dan jouw CV (of portfolio) naar ons toe via deze link. Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar werkenbij@nepgroup.com.

Klik hier om direct te solliciteren

Share