Vacature: ITIL Procesmanager

Ben jij het brein en de motor achter verandering en controle en zorg jij ervoor dat veranderingen soepel verlopen? Lopen wij dankzij jouw oplettendheid continu een stap voor op de werkelijkheid? Wij hebben een bureau klaarstaan voor een Procesmanager met frisse ideeën en energie die ons op een pragmatische manier verder kan helpen ontwikkelen hierin.

De uitdaging

NEP is een dynamische organisatie die hard aan het groeien is. Met de groei van het bedrijf komt de noodzakelijke groei in structuur, controle en bijsturing.

Als ITIL Procesmanager bekleed je een brede ITIL rol, met de focus op ondersteunen van de bestaande ITIL processen change management en incident management en het verder professionaliseren en uitbouwen van verdere ITIL processen binnen de organisatie. Vanuit je rol ben je verantwoordelijk voor het bewaken en het creëren van draagvlak voor het uitvoeren van processen volgens ITIL richtlijnen.

De primaire focus ligt op het professionaliseren en ondersteunen van de focusgebieden Change Management, Problem Management en Incident Management en het ondersteunen van de bestaande rollen. Op het gebied van change management en incident management hebben we een stevig maar flexibel changemanagement proces ingericht conform ITIL standaarden.

Daarnaast wil NEP sterk groeien in de ITIL processen capacity, continuity en availability management en het wordt jouw taak ons hierbij stap voor stap de weg te wijzen en dit in te richten in de organisatie. Je werkt nauw samen met de technisch verantwoordelijken binnen NEP. Je beoordeelt het risico van de proceswijzigingen en bepaalt welke personen er moeten meebeslissen over de uitvoering. Je communiceert de wijzigingen naar de interne organisatie, houdt het overzicht en bepaalt de prioriteit. Tijdens het veranderingstraject bewaak je de voortgang en ben jij het aanspreekpunt voor de stakeholders. Je stakeholders bestaan in deze rol uit management, andere procesmanagers en alle collega’s die werken met of ondersteunen in ontwikkeling, implementatie, beheer en uitvoering van IT processen binnen NEP. Kortom, je stelt onze organisatie in staat om snel, maar gestructureerd en gecontroleerd wijzigingen uit te voeren op onze technische omgevingen.

Jij

Wat kun je verwachten?

Werken bij NEP betekent werken in een dynamisch bedrijf. Je komt te werken binnen een jong en enthousiast team met een hoge mate van autonomie dat de gehele organisatie faciliteert op het gebied van procesverbeteringen en informatievoorziening. Je krijgt alle kansen om je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast:

Over NEP

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. Het mediatechnologie bedrijf is wereldmarktleider op het gebied van outsourced production oplossingen en levert verschillende producten en diensten voor studioproductie, host broadcasting, remote- en centralized production, postproductie, playout, media asset management, Digital Media Services, end-to-end OTT oplossingen en video display.

NEP telt meer dan 3.500 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Dan zien we jouw (video)motivatie en CV graag in onze mailbox werkenbij@nepgroup.com verschijnen.

Share