IT Engineer voor live TV

Wil jij bijdragen aan 70% van alle live TV producties in Nederland? En onze Nederlandse aanpak wereldwijd uitrollen? Dan is een baan als Live Support Broadcast IT engineer bij het Centralized Production team wellicht iets voor jou. Als Support engineer zorg je ervoor dat alle IT die gebruikt wordt om een evenement of TV show live uit te zenden vlekkeloos werkt. 

Centralized Production

Het Centralized production team maakt gebruik van een mix van traditionele en innovatieve technieken om ervoor te zorgen dat ongeveer 40 producties per avond tegelijkertijd plaats kunnen vinden. Dit zijn nationale shows, maar ook internationale evenementen zoals de olympische spelen en het eurovisiesongfestival.

We bieden je een dynamisch omgeving in een gezellig en divers team. Het unieke van de broadcast wereld is de samenhang tussen audio- en video apparatuur en de IT. Nergens werken de fysieke apparaten zo nauw samen met de digitale achterkant als in de broadcast.

Ben jij de collega die we zoeken?

Dan is deze baan perfect voor jou!

Wat kun je verwachten?

Wij bieden een leerzame, afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen om je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Stuur dan je CV met een naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share