Hoofd Geluidstechnicus

Werken met de nieuwste technieken, aan de grootste en meest complexe producties en met de leukste collega’s: Dat is wat je gaat beleven als je bij ons komt werken als Hoofd Geluidstechnicus. Zie jij jezelf wel aan de slag in de nieuwe UHD2 met een audio ruimte voorzien van Lawo mengtafel? Wij zijn op zoek naar Hoofd Geluidstechnici!

De uitdaging
Als Hoofd Geluidstechnicus bekleed je een cruciale en zeer verantwoordelijke rol tijdens onze producties, maar ook in het voortraject richting de productie. Daarin ben je organiserend, coördinerend en uitvoerend. Een ding is zeker en dat is dat je constant uitgedaagd zal worden. Binnen NEP werken we namelijk mee aan complexe AV-programma’s en audioproducties. Denk bijvoorbeeld aan Champions League voetbal en The Voice of Holland. Je zal veel schakelen met onze klanten, maar ook met de projectmanagers en collega’s van verschillende disciplines binnen ons bedrijf. Daarnaast geef je leiding aan onze 1e- en operationele geluidstechnici in zowel functionele als operationele zin.

Je vertaalt wensen van de klant in geluidsplannen en bestelt en reserveert productiecapaciteit en geluidsmateriaal. Je zorgt voor de opstelling en aansluiting van geluidsapparatuur, de totstandkoming van lijn- en/of hoogfrequente verbindingen. Hierbij houd je rekening met de geldende richtlijnen en neem je de veiligheidsvoorschriften in acht om een ongestoorde productie te bewerkstelligen.


Jij:

Over NEP The Netherlands
Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. Wil je weten wat? Neem een kijkje op onze Showcases pagina!

Durf jij het aan om ons team te versterken?
…dan zien wij graag je CV samen met je motivatie(video)verschijnen! Mail deze naar werkenbij@nepgroup.com.

Share