Hoofd geluidstechnicus

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Hoofd Geluidstechnicus
Werken met de nieuwste technieken, aan de grootste en meest complexe producties en met de leukste collega’s: Dat is wat je kan verwachten als je bij ons komt werken als Hoofd Geluidstechnicus. Zie jij jezelf wel aan de slag in de nieuwe UHD2 met een audio ruimte voorzien van Lawo mengtafel? Lees dan vooral verder!

De uitdaging
Als Hoofd Geluidstechnicus heb je gewoon een cruciale en verantwoordelijke rol tijdens onze Producties.Vergeet ook niet het voortraject richting de productie. Daarin ben je organiserend, coördinerend en uitvoerend. Een ding is zeker en dat is dat je constant uitgedaagd zal worden.

Wij werken we namelijk mee aan complexe AV-programma’s en audioproducties. Denk bijvoorbeeld aan Champions League voetbal en The Voice of Holland. Je verwachten veel te schakelen met onze klanten, maar ook met de projectmanagers en andere collega’s. Daarnaast geef je leiding aan onze 1e- en operationele geluidstechnici in zowel functionele als operationele zin.

Je vertaalt wensen van de klant in geluidsplannen en bestelt en reserveert productiecapaciteit en geluidsmateriaal. Je zorgt voor de opstelling en aansluiting van geluidsapparatuur, de totstandkoming van lijn- en/of hoogfrequente verbindingen. Hierbij houd je rekening met de geldende richtlijnen en neem je de veiligheidsvoorschriften in acht om een ongestoorde productie te kunnen realiseren.

Jij:

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie(video) naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Op basis van het ingestuurde materiaal zullen wij de beste kandidaten uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Houd dus goed in gedachten dat je sollicitatie dus al een onderdeel van de gehele procedure is!

Share