Graphics Operator

Wij zijn op zoek naar Graphics Operators! Vanuit deze technische rol met een creatief randje, zorg je ervoor dat alle Graphics tijdens een uitzending op het juiste moment in beeld worden gebracht. Je kan hierbij denken aan namen, titels, opstellingen, standen, logo’s en oproepen. Dankzij jouw oplettendheid mis je geen seconde van de uitzending en anticipeer je continu op wat er gebeurt. Een verantwoordelijke rol dus: want als je iets niet goed doet is dat gelijk zichtbaar en heeft het impact op het programma. 

 

In de voorbereiding naar de uitzending toe, zet je grafisch materiaal klaar die tijdens de uitzending weergegeven wordt. Vaak betekent dit dat je bestaand materiaal bewerkt, volgens de wens van de regisseur. Soms komt het voor dat je zelf iets ‘from scratch’ mag ontwerpen. Tijdens de uitzending zorg je ervoor dat het door jou voorbereidde werk met behulp van onze hardware in beeld wordt gebracht. Daarnaast zul je live aanpassingen doen aan de graphics, bijvoorbeeld als de stand van een wedstrijd verandert of de uitslag getoond moet worden.

Jij:

Wat kun je verwachten?

Interesse?
Stuur dan jouw CV naar ons toe via deze link. Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar werkenbij@nepgroup.com

Klik hier om direct te solliciteren

Share