Graphics Operator

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Ter versterking van ons Graphics Team zijn wij per direct op zoek naar Graphics Operators met kennis van Photoshop. Lijkt het jou een uitdaging om (sport) programma’s te voorzien van de juiste standen graphics en titels en wil je aan de slag bij het grootste mediabedrijf van Nederland? Dan bieden wij een mooie kans.

Graphics Operator

Wist jij dat de overeenkomst tussen alle televisieprogramma’s is, dat er altijd een Graphics Operator aanwezig is die zorgt voor het invoeren en weergeven van de namen, titels, opstellingen, standen, logo’s en oproepen? 

Als Graphics Operator ben je de spil in het midden van de uitzending. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team dat naast Graphics Operators bestaan uit Tracking Engineers, Graphics Specialisten- en Designers. Samen werk je aan televisieprogramma’s als Ziggo Sport, Eredivisie Voetbal, Formule 1 Miljoenenjacht, The Voice of Holland, Op1, RTL7 Sport en nog veel meer.

Dankzij jouw oplettendheid mis je geen seconde van de uitzending en anticipeer je continue op wat er gebeurt. Je draagt een grote verantwoordelijkheid, want als je iets niet goed doet is dat gelijk zichtbaar

Jij:

Wat kun je verwachten
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share