Graphics Designer/ 3D Artist

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Graphics Designer

Ter versterking van ons Graphics Team zijn wij met spoed op zoek naar een  Graphics Designer. Lijkt het jou leuk om mee te werken aan de nieuwste TV shows, sportproducties en actualiteitenprogramma’s? Heb je daarnaast uitgebreide kennis van 3D vormgeving en wil je aan de slag bij het innovatiefste mediabedrijf van Nederland? Dan hebben wij een hele interessante vacature beschikbaar!

De uitdaging

In toenemende mate wordt er gebruik gemaakt van virtuele decors en augmented graphics in de studio omgeving. Met Augmented Reality is het mogelijk om onder meer studio decors flexibel aan te passen. Dit kan per show, of zelfs per scène. Omdat het decor qua samenstelling en kleur kan reageren op de situatie die in beeld is, is er de mogelijkheid tot interactie.

Als Graphics Designer maak je onderdeel uit van ons team van designers. Dit team werkt aan complexe graphics voor gebruik in virtuele sets en Augmented Reality. De sets worden gebouwd in diverse 3D pakketten zoals Maya, om vervolgens geïmplementeerd te worden in onze live render engines die voornamelijk gebaseerd zijn op de Unreal4 engine. Als Graphics Designer begeleid je het productieproces tot in de studio en doe je last-minute aanpassingen om het programma conform de wensen van de opdrachtgevers weer te geven. De graphics reageren in geval van een gameshow vaak op basis van game logica of worden gevoed op basis van statistieken die via een XML stream worden aangeleverd. Al deze zaken worden door onze designers gerealiseerd.

Ben jij

…Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om met de nieuwste technieken te werken en kent Unreal4 geen geheimen voor jou? .. In staat om nieuwe technieken snel onder de knie te krijgen?

Bovendien:

Wat kun je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag ervoor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share