Vacature: Geluidstechnicus

Ben jij een ervaren geluidstechnicus en wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen een superleuk team met vakspecialisten dat werkt aan de allergaafste televisieproducties? Wij zijn op zoek naar nieuw talent voor onze geluids ploeg! Als jij op zoek bent naar de leukste baan op het gebied van audio, dan kan en mag je deze kans niet laten schieten!

De uitdaging

Als je bij ons aan de slag gaat als geluidstechnicus zorg je voor een optimale geluidsweergave tijdens een productie. Je zorgt ervoor dat alles dat te maken heeft met geluid, zowel in onze wagens als in de studio’s of op locatie, goed loopt. Het aansluiten, installeren en bedienen van ons geluidsapparatuur behoort tot jouw takenpakket. Daarnaast controleer je de technische staat van de apparatuur en los je eventuele storingen op.

Je rapporteert aan de Hoofd Geluidstechnicus, maar schakelt daarnaast veel met je collega’s van de andere vakgroepen zodat jullie werkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd tijdens opnames van bijvoorbeeld De Wereld Draait Door, Veronica Inside, Jinek en Eredivisie Voetbal. Maar ook grote spektakels als The Voice, The Passion en Lowlands kunnen op je planning komen te staan. Het gave is dat je met jouw gevoel voor geluid direct invloed hebt op de emoties van het publiek en dus echt  een stempel op de stijl van het programma kan drukken. Jouw werk is straks te horen in iedere huiskamer. Hoe cool is dat?

Jij

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. Wil je weten wat? Neem een kijkje op onze Showcases pagina!

Durf jij het aan om ons team te versterken?

…dan zien wij graag je CV samen met je motivatie(video)verschijnen! Mail deze naar werkenbij@nepgroup.com. Op basis van het ingestuurde materiaal zullen wij de beste kandidaten uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Houd dus goed in gedachten dat je sollicitatie dus al een onderdeel van de gehele procedure is!

 

Share