Geluidstechnicus

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Geluidstechnicus
Ben jij een ervaren geluidstechnicus en wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen een superleuk team met vakspecialisten dat werkt aan de aller tofste televisieproducties? Ben je op zoek naar de leukste baan op het gebied van audio? Lees dan vooral verder!

De uitdaging
Maandagavond, 20:30. We gaan live op zender met VI. Wilfred Genee doet de intro met Johan Derksen en opeens houdt zijn microfoontje er mee op. Wat nu?! … Je kunt zeker verwachten dat je bij ons in zo’n situatie terecht komt. Maar, met jouw kennis van microfoontechniek kan je het in no time oplossen.

Als je bij ons aan de slag gaat als geluidstechnicus zorg je voor een optimale geluidsweergave tijdens een productie. Je zorgt ervoor dat alles dat te maken heeft met geluid, zowel in onze wagens als in de studio’s, voetbalstadions of op andere locaties, goed loopt. Het aansluiten, installeren en bedienen van ons geluidsapparatuur doe je ook zonder problemen. Daarnaast controleer je de technische staat van de apparatuur en los je eventuele storingen op.

Je rapporteert aan de Hoofd Geluidstechnicus, maar schakelt daarnaast veel met je collega’s van de andere vakgroepen zodat jullie goed op elkaar zijn afgestemd tijdens opnames van bijvoorbeeld Opsporing Verzocht, Veronica Inside, Op1 en Eredivisie Voetbal. Maar verwacht ook grotere spektakels als The Voice, The Passion en Lowlands kunnen op je planning komen te staan. Het gave is dat je met jouw gevoel voor geluid direct invloed hebt op de emoties van het publiek en dus echt een stempel op de stijl van het programma kan drukken. Jouw werk is straks te horen in iedere huiskamer.

Jij:

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie(video) naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Op basis van het ingestuurde materiaal zullen wij de beste kandidaten uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Houd dus goed in gedachten dat je sollicitatie dus al een onderdeel van de procedure is!

Share