Full Stack Developer

Wij zijn op zoek naar ambitieus talent om ons development team te versterken. Ben jij een Full Stack Developer en wil je samen met ons werken aan een baanbrekend Australisch project dat we vanuit ons kantoor op het Mediapark oppakken? Dan ben je meer dan welkom!

De uitdaging

Bij NEP leveren we de grootste online media platforms in Nederland voor klanten als NPO, FOX Sports, Videoland en Pathé Thuis. Onze internationale klantenkring omvat Apple, Netflix, HBO en Discovery. Als het aankomt op mediatechnologie kunnen we stellen dat we marktleider zijn. We willen de verwachtingen van onze eindgebruikers continue overtreffen. Daarnaast vinden we het leuk om zelf het wiel uit te vinden. We moeten dus slimme, oneindig schaalbare oplossingen bedenken voor complexe uitdagingen.

Als Full Stack Developer werk je mee aan, zowel de backend als frontend, van een Australisch project dat we vanuit Nederland oppakken. Je werkt samen met onze Solution Architect en developers om nieuwe functies te creëren, je eigen ideeën te testen en veranderingen live door te voeren voor onze eindgebruikers.

Jij:

Wat kun je verwachten?

Werken bij NEP betekent een afwisselende baan in een open en collegiale werkomgeving. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Sterker nog, dit wordt zelfs door ons gestimuleerd! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.500 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt het jou de ultieme uitdaging om bij ons te komen werken? Stuur dan je CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com!

Share