Full Stack Developer

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Full Stack Developer
Wij zijn op zoek naar ambitieus talent om ons development team te versterken. Ben jij een Full Stack Developer en wil je samen met ons werken aan een baanbrekend Australisch project dat we vanuit ons kantoor op het Mediapark oppakken? Dan ben je meer dan welkom!

De uitdaging
Bij NEP leveren we de grootste online media platforms in Nederland voor klanten als NPO, FOX Sports, Videoland en Pathé Thuis. Je kunt klanten verwachten als bijvoorbeeld Apple, Netflix, HBO en Discovery. Als het aankomt op mediatechnologie kunnen vinden wij onszelf toch wel marktleider. We willen de verwachtingen van onze eindgebruikers continue overtreffen. Daarnaast vinden we het leuk om zelf het wiel uit te vinden. We moeten dus slimme, oneindig schaalbare oplossingen bedenken voor complexe uitdagingen.

Als Full Stack Developer werk je mee aan, zowel de backend als frontend, van een Australisch project dat we vanuit Nederland oppakken. Je werkt samen met onze Solution Architect en developers om nieuwe functies te creëren, je eigen ideeën te testen en veranderingen live door te voeren voor onze eindgebruikers.

Jij:

Wat kun je verwachten?
Bij ons kun je een afwisselende baan in een gezellige werkomgeving verwachten. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Wij moedigen dit zelfs aan! En natuurlijk bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share