Facility Medewerker

In deze rol ben jij samen met het team verantwoordelijk voor uiteenlopende facilitaire projecten binnen het dynamische bedrijf NEP. Je kunt denken aan verhuizingen, verbouwingen en het inrichten van vestigingen.

De uitdaging
Jij bent zelf regisseur van alle facilitaire activiteiten. Je bent er verantwoordelijk voor dat projecten goed lopen en houdt de betrokkenen op de hoogte. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het controleren en bewaken van vastgestelde budgetten en het beheer van de contracten. Je maakt je hard voor kostenbesparingen door contracten te bundelen en processen efficiënter te maken. Als facilitair medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor leveranciers en je weet wat je moet doen als er een verstoring is. Je zorgt ervoor dat de samenwerking met andere afdelingen goed verloopt en je vindt het leuk om alert te zijn hoe een bedrijf als NEP om kan gaan met hot topics als duurzaamheid.  

Jij

Wat kun je verwachten?
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Wij bieden alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Reageer dan via deze link. Voor vragen kun je een mail sturen naar werkenbij@nepgroup.com.

Klik hier om direct te solliciteren

Share