Vacature: EVS Operator

Word jij blij als je denkt aan AV-techniek en televisie maken? Ben jij vanuit je opleiding, werkervaring of wellicht hobby nieuwsgierig naar de nieuwste EVS technieken en ben jij van plan de komende tijd te investeren om een hele goede EVS Operator te worden? Dan zit je bij ons goed.

De uitdaging

Als je aan televisie maken denkt, denk je misschien als eerste aan de camera. Maar zonder opname en weergave kunnen we niets beginnen met de mooie beelden die we maken. Vanuit jouw nieuwe rol als EVS Operator word je verantwoordelijk voor de opname en zet je de weergave vervolgens klaar voor in een programma. Daarbij maak je slomo’s of zelfs highlight montages. Je gaat meewerken aan televisieprogramma’s als Eredivisie voetbal, The Voice, Voetbal Inside en Dance, Dance, Dance.

Jij

Wat kun je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je werkt op bijzondere locaties bij speciale evenementen en TV producties en je kunt alle kansen krijgen om je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com. Wie weet drinken we snel een kop koffie samen!

Share