Vacature: EVS Operator

Wil jij meewerken aan de gaafste televisieproducties en word jij blij van AV-techniek? Ben jij vanuit je opleiding, opgedane werkervaring of hobby nieuwsgierig geworden naar de nieuwste EVS-technieken? Wil jij de beste EVS Operator worden? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

De uitdaging

Als je aan televisieproducties denkt, denk je vaak als eerste aan het camera personeel. Maar uitzendingen ontstaan niet zomaar, we hebben naast de mooie beelden die we maken ook opname en weergave nodig. Als EVS Operator ben je verantwoordelijk voor die opname en zet je weergaves klaar voor in een programma. Dit zijn onder andere programma’s als De Wereld Draait Door, The Voice of Holland, Dance, Dance, Dance en verschillende sportuitzendingen.

Als EVS Operator ben je betrokken bij het opnemen van beelden, het bewerken ervan en daarna het gebruik van deze beelden bij registraties en uitzendingen. Ook kan de klant je vragen om samenvattingen, slomo’s of highlight van montages te maken, zelfs tijdens uitzendingen. Belangrijk is dat je flexibel bent en makkelijk kunt schakelen.

Ben jij?

…ondernemend, klantgericht en communicatief vaardig? …een aanpakker en weet jij je mannetje te staan in stressvolle situaties? …in staat snelle beslissingen te maken?

Daarnaast:

Wat kun je verwachten?

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Stuur jouw CV en bijbehorende motivatiebrief naar werkenbij@nepgroup.com!

Share