EVS operator

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

EVS Operator
Wil jij meewerken aan de gaafste televisieproducties en ben jij gek van AV-techniek? Ben jij vanuit je opleiding, je werkervaring of hobby nieuwsgierig geworden naar de nieuwste EVS-technieken? Wil jij de beste EVS Operator worden? Lees van vooral verder!

De uitdaging
Jij weet als geen ander dat onze uitzendingen niet zomaar ontstaan. Als EVS Operator ben je verantwoordelijk voor de opnames en zet je weergaves klaar voor in een programma. Je komt te werken aan programma’s als Podium Witteman, The Voice of Holland, Op zoek naar Maria en verschillende sportuitzendingen.

Als EVS Operator ben je betrokken bij het opnemen van beelden, het bewerken en daarna het gebruik van deze beelden bij registraties en uitzendingen. Maar verwacht ook vragen als

samenvattingen, slomo’s of highlight van montages te maken, zelfs tijdens uitzendingen. Een beetje flexibiliteit is dus mooi meegenomen.

Ben jij?
…ondernemend, klantgericht en communicatief vaardig? …een doorpakker en weet jij je mannetje te staan in stressvolle situaties? …in staat snelle beslissingen te maken?

Daarnaast:

Wat kun je verwachten?
Wij bieden een afwisselende baan in een gezellige werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit moedigen we aan! En natuurlijk bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share