Ervaren Geluidsman/vrouw (ENG)

Zoals je weet is het geluidsvak een ambacht, een ambacht dat wij bij NEP omarmen. We hebben ervaren Geluidsmensen bij ons werken die tot de beste behoren binnen Nederland. Gespecialiseerde vakmensen die dagelijks op hoog niveau in uiteenlopende producties aan het werk zijn. Ben je werkzaam in het veld maar heb je het gevoel stil te staan in je ontwikkeling? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan kunnen wij wat voor elkaar betekenen! 

Ons ENG huis is erg veelzijdig. We maken niet alleen programma’s als Gort over de Grens en Verborgen Verleden maar ook Het Jachtseizoen en Temptation Island. We hebben een divisie Sport met mensen die naar de EK’s en WK’s én de Olympische Spelen afreizen. We hebben Audio-Technici op Multi-ENG en Webinars maar ook specialisten die naast Audio, met de Drones vliegen of de AutoCue bedienen, dan wel op een Compacte 2 CW het Audio schuiven. Wij willen er graag voor zorgen dat jij je specialisatie kunt gaan uitbreiden en zetten je in op het enorme pallet aan programma’s waar we voor draaien! Zin in? Dat dachten we al!

 Jij: 

Wat kun je verwachten? 

Interesse? 

Stuur dan jouw CV (of portfolio) naar ons toe via deze link. Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar werkenbij@nepgroup.com

Klik hier om direct te solliciteren

Share