Digital Projectmanager

NEP groeit ontzettend snel en dat gaat gepaard met veel nieuwe projecten. Om deze in goede banen te leiden, zijn wij op zoek naar een technisch vaardige Digital Projectmanager. Heb jij affiniteit met Broadcast en IT en ben jij vertrouwd met zaken als DevOps, API’s en Microservices? Dan zoeken wij jou!

De uitdaging
Als Digital Projectmanager bij NEP ben je verantwoordelijk voor het realiseren en implementeren van onze software producten binnen complexe projecten, waarbij onder andere forecasting, prioritering en risico adressering onder jouw takenpakket vallen. Bij het voorbereiden van de projecten stel je ontwikkelteams samen om de gewenste ontwikkeling van software oplossingen binnen de projecten te realiseren. Gedurende het verloop van de projecten begeleid je deze teams en zorg je ervoor dat de werkzaamheden uitgevoerd worden volgens het daarvoor opgestelde plan.

Onze technologieën en diensten zijn zeer specifiek, maar jij bent nieuwsgierig en onderzoekend van aard, waardoor je je hierin vertrouwd maakt. Je werkt zelfstandig, maar hebt veel contact met zowel interne als externe partijen. Je laat je niet uit het veld slaan door de verschillende belangen van deze partijen en weet een weg te banen tussen uitdagingen en obstakels. Met jouw kennis weet je de toegevoegde waarde en relevantie van de software oplossingen over te brengen aan de verschillende partijen.

Als Digital Projectmanager bekleed je een veelzijdige functie en dat maakt het leuk. Het leveren van kwaliteit staat daarbij altijd voorop. Omdat je zoveel verschillende verantwoordelijkheden hebt, ben je in staat snel, maar ook flexibel te schakelen tussen verschillende rollen en verschillende stakeholders. Je voert gesprekken op verschillende niveau’s, maar dankzij jouw helicopterview weet je overzicht te behouden: Je weet precies wat de stand van zaken is als er om een update gevraagd wordt.

Ben jij
Een open en zelfstandig persoon die beslissingen durft te nemen? Iemand met lef die de beoogde doelstellingen weet te realiseren? Altijd op zoek naar verbetering en lever jij de beste kwaliteit?

Bovendien:

Wat kun je verwachten?
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie via deze link. Voor vragen kun je een mail sturen naar werkenbij@nepgroup.com.

Klik hier om direct te solliciteren

Share