Digital Operations Engineer

Heb jij een feilloos gevoel voor urgentie en weet jij dit aan anderen over te brengen? Beschik jij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en heb je affiniteit met sport en it? Wij zijn op zoek naar een Digital Operations Engineer!

De uitdaging
Als Digital Operations Engineer draag je zorg voor een optimale beschikbaarheid van het digitale platform van onze klant FOX Sports. Hierbij kan je denken aan het Video on Demand platform, het streaming platform, maar ook aan de mobiele apps. Je signaleert incidenten, analyseert deze, en zorgt samen met collega’s van verschillende afdeling voor de juiste opvolging van het incident.

Dankzij jouw inzet kunnen we een optimale gebruikerservaring aan de klanten van FOX Sports garanderen. Een grote verantwoordelijkheid dus.. want het zou maar zo zijn dat een die hard voetbalfanaat de winnende treffer in de eredivisie mist, doordat het streaming platform niet werkt!

Jij:

Wat kun je verwachten
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands
Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 2.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?
Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Kom dan ons team versterken en stap in de wereld waarin je meewerkt aan de nieuwste broadcast oplossingen! Stuur jouw CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com

Share