Digital Media Coordinator

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Wil jij werken in de digitale wereld van streaming en Video On Demand, en heb jij talent voor plannen en coördineren dan is werken bij Digital Media Services (DMS) echt iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een:

Digital Media Coordinator

De uitdaging

Als Digital Media Coordinator ga je aan de slag op de afdeling DMS waar mastering en quality assurance op de allernieuwste films en series wordt uitgevoerd, en vervolgens worden geleverd aan streaming services zoals Videoland, Amazon Prime, Disney+, Pathé Thuis, Netflix en vele andere platforms.

Het wordt jouw taak om de binnenkomende en lopende projecten van grote opdrachtgevers te coördineren met alles wat erbij hoort waaronder het verzorgen en het monitoren van de operationele planning. Je blijft aangehaakt bij het gehele proces en ziet erop toe dat deadlines worden gehaald. Daarbij houd je in de gaten dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. In deze dynamische omgeving is het belangrijk dat je georganiseerd te werk gaat en stressbestendig bent. Ook zal je verantwoordelijk zijn voor de gehele administratie en financiële afhandeling.

Binnen NEP erkennen we het belang van continue verbeteren en daarom denk jij als Digital Media Coordinator mee over het optimaliseren van de procesflows en het continue verbeteren van de servicekwaliteit. Onze business verandert snel… Zo snel dat business requirements alsmaar complexer en uitdagender worden. Dat maakt het leuk!

Ben jij?

…Een teamplayer met gevoel voor humor maar die wel de deadlines haalt? …Stressbestendig en georganiseerd, goed in communicatie met opdrachtgevers en collega’s, en heb jij affiniteit met de supply chain van films en series binnen de digitale wereld? 

Daarnaast:

Wat kun je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share