Vacature: Communication & PR Executive

Wij zijn op zoek naar een Communication & PR Executive die de zichtbaarheid van ons bedrijf en portfolio nationaal en internationaal naar een hoger niveau tilt. Een storyteller die altijd een unieke invalshoek voor elk verhaal vindt en daarmee de juiste interne en externe stakeholders bereikt!

De uitdaging

We doen heel veel, meer dan de buitenwereld op dit moment van ons weet en daar willen we wat aan doen! Jij weet als geen ander hoe je dat strategisch en inhoudelijk moet aanpakken en via welke kanalen je maximale exposure kunt behalen. Vanuit je rol zorg je ervoor dat ons karakteristieke verhaal met bijbehorende positionering niet alleen wordt verteld, maar vooral dat het door de juiste mensen, op het juiste moment wordt gehoord. Piece of cake, want jij weet precies hoe het nationale en internationale medialandschap in elkaar zit en wie je voor welke boodschap moet hebben.

Als Communication & PR Executive ben je niet alleen (mede)verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van creatieve PR-plannen en strategieën maar ook voor de interne communicatie. Door op creatieve wijze over onze activiteiten, projecten en successen te communiceren en de collega’s te enthousiasmeren verhoog jij de interne company pride.

Jij

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. Het mediatechnologiebedrijf is wereldmarktleider op het gebied van outsourced productieoplossingen en levert verschillende producten en diensten voor studioproductie, host broadcasting, remote- en centralized production, postproductie, playout, media asset management, Digital Media Services, end-to-end OTT oplossingen en video display.

NEP telt meer dan 3.500 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Stuur dan je motivatie(video) en CV naar werkenbij@nepgroup.com!

Share