Vacature: Commercieel Medewerker Binnendienst

Ter versterking van ons salesteam bij TEAM zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Wil jij aan de slag voor het bedrijfsonderdeel van NEP dat gespecialiseerd is in ENG-oplossingen voor verschillende tv-programma’s? Ben jij de aangewezen persoon het financiële proces binnen onze salesafdeling op rolletjes te laten verlopen en blink jij uit in accuratesse? Dan hebben wij jouw droombaan!

De uitdaging

Als Commercieel Medewerker Binnendienst bij TEAM ben je een belangrijke spil binnen het salesteam, maar ook daarbuiten. Je schakelt met diverse interne afdelingen, de accountmanager en onze opdrachtgevers over de financiële afwikkeling met betrekking tot de aan jou toegewezen projecten. Je draagt verantwoordelijkheid voor belangrijke zaken, maar dankzij jouw commerciële bewustzijn en aanpakkersmentaliteit kunnen we dit zonder twijfel aan je overlaten. Jij bent degene die ervoor zorgt dat alle processen soepel en accuraat verlopen. Hierin ben je proactief, flexibel en heb je gevoel voor nauwkeurigheid en efficiënt handelen.

In je rol als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het beheren en coördineren van het gehele salesproces. De nadruk ligt hierbij op het beheren van de financiële rapportages, klantrapportages en het contractbeheer. Daarnaast bied je ondersteuning bij het maken van offertes en ben je verantwoordelijk voor de facturatie. Opdrachtgevers kunnen contact met je opnemen als ze vragen hebben over facturen. Een echte spin in het web dus!

Ben jij?

…proactief, flexibel en heb je gevoel voor nauwkeurigheid en efficiënt handelen? …klantgericht en commercieel bewust en voel jij aan wat belangrijk is voor NEP? …iemand die stevig in z’n schoenen staat en zich niet snel uit het veld laat slaan?.. iemand die enorm goed is in zowel schriftelijke als mondelinge communicatie?

Bovendien:

Wat kun je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team op ons kantoor in Hilversum en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Vakmanschap en plezier staan centraal in het werk. Je kunt alle kansen krijgen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over TEAM

TEAM is hét mediabedrijf voor facilitaire verzorging en technische begeleiding van tv-programma’s (sport, actualiteiten, reality, commercials, documentaires en films), bedrijfsfilms, evenementen en programma’s voor digitale media. Behalve passende ENG-oplossingen voor alle soorten programma’s, van kleinschalig tot grote, technisch complexe producties, biedt TEAM diepgaande expertise op het gebied van kleincamera-techniek, livestreams, luchtopnames, high-end registratie en Multi-ENG en loopt voorop in het ontwikkelen van de mogelijkheden.

Interesse?

Stuur dan je CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com

 

Share