Vacature: Clientmanager Webcasting

Ben jij geïnteresseerd in alles dat te maken heeft met webcasting en toe aan de next step in je carrière waarin ondernemerschap, sales en techniek samenkomen? Wil je aan de slag in de wereld van mediatechnologie en wil jij onderdeel uitmaken van een team dat de meest gave en innovatieve (live) interactieve communicatie concepten bedenkt en realiseert? Ben jij commercieel ingesteld en beschik je over de drive om dag in dag uit win-win situaties te creëren? Dan kan het haast niet anders zijn dan dat jij onze nieuwe Senior Client Manager Webcasting bent!

De uitdaging

Ons webcasting team bedenkt en realiseert de meest gave (live) interactieve communicatie concepten zoals webcast producties, interactieve webinars, corporate video, leveren van studio’s en virtuele evenementen waarbij zowel nationale- als internationale locaties door middel van video met elkaar verbonden. Daarbij treden we op als technisch producent en verzorgen we het volledige webcast evenement van registratie tot verbindingen, de regie van de uitzending en de aanvullende techniek

Vanuit jouw rol ben je de onmisbare schakel tussen de klant en onze organisatie. Je bent betrokken bij het gehele salestraject tussen NEP en de opdrachtgever vanuit zowel sales, als technisch oogpunt en werkt intensief samen met de betrokken product- en/of project managers. Samen met hen bekijk je de aanvragen die door zowel bestaande als nieuwe opdrachtgevers worden gedaan voor veelal bijzondere projecten. Je onderzoekt wat er al in huis is en wat ingekocht en geïnvesteerd moet worden. Het is onze mentaliteit om hierbij de grens van de technologie op te zoeken, dat biedt dus geweldige kansen!

Jij

Wat kun je verwachten

Wij bieden een uitdagende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team vanuit ons kantoor in Hilversum en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Vakmanschap en plezier staan centraal in het werk. Je kunt alle kansen krijgen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.500 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Wacht dan niet langer en stuur je CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com.

Share