Client Manager Broadcast Services

Ben jij producer of productieleider en toe aan de ‘next step’ in je carrière? Snap jij vanuit je werkervaring als geen ander hoe je televisie maakt en beschik je over zowel technische- als operationele kennis van het proces dat bij televisie maken komt kijken? Ben jij zo iemand met de “gunfactor”, die makkelijk contact legt, maar ook een deal closer is? Join het leukste sales team van Hilversum als Client Manager en wordt het vaste aanspreekpunt voor onze nederlandse televisie klanten!

De uitdaging

We groeien hard, heel hard.. en om de verschillende salestrajecten met onze opdrachtgevers uit de Nederlandse televisiewereld nog smoother te laten verlopen zijn we op zoek naar een Client Manager. In deze rol werk je nauw samen met onze CCO en Director of Sales en ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van onze relaties met omroepen en producenten.

Vanuit jouw werkervaring aan de producenten kant ben je de ideale persoon om de brug tussen ons, als facilitair bedrijf achter een productie en de wensen van de producenten en omroepen met wie we samenwerken te slaan. Je bespreekt uitvoerig wat hun wensen zijn en bent in staat om de behoeften van de opdrachtgever om te zetten in een succesvolle samenwerking waarbij je creatief en vernieuwend durft te zijn in je oplossingen. Na het sluiten van de deal blijf je betrokken. Je zorgt voor een correcte afhandeling van de offerte en stelt het uiteindelijke contract op!

Ben jij?

…Een vlotte verschijning die de gunfactor van onze opdrachtgevers weet te krijgen? …Iemand met kennis van het proces dat bij televisie maken komt kijken: van opname tot uitzending? …Een sparringpartner voor onze opdrachtgevers die blij worden als ze een afspraak met je hebben.

Bovendien

Wat kun je verwachten?

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunden zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepworldwide.nl.

Share