Client Manager Digital en Virtual Events

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Client Manager Digital & Virtual Events

Ons salesteam bij Creative Animal gaat uitbreiden! Ben jij van nature een verkooptalent, communicatief vaardig en een held in het scheppen van orde tijdens chaos? Bekijk dan zeker onze vacature voor Client Manager.   

De uitdaging

Creative Animal, home of Storytellers, is het creatieve label van NEP en Faber. Onze collega’s begeleiden organisaties en bedrijven inhoudelijk en productioneel om de juiste boodschap binnen de juiste doelgroep te communiceren. Zij adviseren onze klanten in het organiseren van een events, webinars of video.

Als Client Manager ben je commercieel verantwoordelijk voor de verkoop van onze Online & Virtual Events en videoconcepten. Wat wij maken is gaaf en fantastisch om over te vertellen. Om het te verkopen moet je wel goed kunnen luisteren naar de klant en wat zij precies willen. Vervolgens lever je een op maat gemaakt, uniek plan aan bestaande en nieuwe klanten. Op je eigen creatieve en gedreven manier ga jij dus uitvoering geven aan je eigen salesplan. In het commerciële traject ben je zowel aanspreekpunt, sales en technisch sparringpartner.

Jij:

De afdeling:

Creative Animal bestaat nog niet heel lang. Het is vergelijkbaar met een start-up binnen een groot, solide bedrijf als NEP waar veel ervaren en gedreven collega’s werken. Creative Animal werkt voor klanten als Nike, Shell, Basic Fit, ING en Nationale Nederlanden. Het team van Creative Animal vertaalt de uitdagingen naar efficiënte end-to-end video-workflows. Deze krachtige oplossingen worden organisatiebreed gedragen en ook bij externen worden ingezet.

Wat kun je verwachten:

Je komt te werken in een jong, enthousiast en gepassioneerd team op ons kantoor in Hilversum. Je wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Er wordt keihard gewerkt maar ook net zo hard gelachen. Je krijgt de kans je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?
Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een steengoede motivatie naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

Share