Chief Information Security Officer

Wij zijn op zoek naar een Chief Information Security Officer voor een internationale rol binnen ons bedrijf. Ben jij op de hoogte van alle ins- en outs met betrekking tot informatiebeveiliging en zoek jij een uitdagende functie waarin je kan bouwen en impact hebt op onze gehele organisatie? Lees dan verder. 

 

De rol

Als Chief Information Security Officer ben je de kartrekker van het Information Security System (ISMS) binnen ons wereldwijde bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de pijlers incident response, monitoring, prevention en awareness met betrekking tot information security. Je rapporteert aan de Global CIO van NEP over de prestaties van het managementsysteem, met inbegrip van rapportages die betrekking hebben op het managementsysteem voor informatiebeveiliging (ISMS). De focus zal in eerste instantie op Nederland, Noorwegen en Amerika liggen. Australië zal snel aansluiten. 

 

Zwart-wit gezegd is ons ISMS niet in control zonder jou. Jij faciliteer je de organisatie in verbetertrajecten en zorg je ervoor dat ons managementsysteem voldoet aan relevante eisen, waaronder eisen voor informatiebeveiliging conform ISO 27001. Ook het milieumanagementsysteem conform ISO 14001, komt onder jouw portefeuille te vallen. Samen met belangrijke counterparts binnen ons bedrijf ontwikkel je efficiënte, volledige en integrale workflows, processen en procedures en zorg je ervoor dat deze worden vastgelegd in onze wiki’s. Periodiek wordt de nakoming van deze processen geaudit. Je levert stuurinformatie op en bespreekt deze met counterparts. Vanzelfsprekend zorg jij ervoor dat onze systemen zo ingericht worden dat wij deze audit zonder moeite weten door te komen. 

 

Doordat je altijd op de hoogte bent van actuele wet- en regelgeving, weet je de eisen uit relevante certificeringen en kwaliteitskeurmerken door te vertalen aan onze mensen. Je zorgt ervoor dat complexe processen en thema’s inzichtelijk, consistent, logisch en vooral begrijpelijk worden voor de business. Daardoor vinden zij jou niet alleen een prettige gesprekspartner, maar werken ze er ook graag aan mee om hun werkzaamheden volgens de door jou vastgestelde workflows, processen en procedures uit te voeren. Sterker nog: Je weet een mindset bij hen te creëren die volledig is gericht op het voortdurend optimaliseren van de interne organisatie!

 

Jij: 

 

Wat kun je verwachten

Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden. 

 

Over NEP

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

 

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Stuur jouw CV en bijbehorende motivatiebrief naar werkenbij@nepgroup.com!

 

Share