Cameraman/vrouw

Ben jij een ervaren cameraman- of vrouw en ben je toe een een nieuwe stap in je carrière? Wil jij aan de slag binnen een gedreven en gepassioneerd team met vakspecialisten en wil je jezelf doorontwikkelen op het hoogste niveau? Lees dan verder!

De uitdaging

We groeien hard, heel hard en de komende periode staan er een heleboel gave klussen op de agenda. Om kwaliteit te blijven leveren aan onze klanten zijn we op zoek naar de allerbeste ervaren cameramannen- en vrouwen. Je zal worden ingezet op diverse meercamera producties als GTST, Voetbal Inside, DWDD en Eredivisie voetbal. Maar ook de grote spektakels als The Voice en Lowlands kunnen op je planning komen te staan. Jouw werk is straks zichtbaar in iedere huiskamer en voor een groot publiek. Een uitdaging die je niet kan laten schieten!

Jij:

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. Wil je weten wat? Neem een kijkje op onze Showcases pagina!

Durf jij het aan om ons team te versterken?

…dan zien wij graag je CV samen met je portfolio en korte motivatie video verschijnen! Mail deze naar werkenbij@nepgroup.com en we zullen zo snel mogelijk van ons laten horen.

 

Share