Multicam (Sport) Cameraman/vrouw

Zoals je weet is het cameravak een ambacht, een ambacht dat wij bij NEP omarmen. We hebben ervaren cameramensen bij ons werken die tot de beste behoren op multicam gebied binnen Nederland en ver daarbuiten. Gespecialiseerde vakmensen die dagelijks op hoog niveau in uiteenlopende producties aan het werk zijn. Ben je werkzaam in het multicam vak maar heb je het gevoel stil te staan in je ontwikkeling? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan kunnen wij wat voor elkaar betekenen!

Wij kunnen je verder helpen in je specialisatie als Cameraman/vrouw. Bijvoorbeeld op het gebied van de remotes hebben wij veel kennis in huis. Onze specialisten kunnen je opleiden op alle soorten grip zoals de Scanner, de Technocrane, de Furiodolly en de Agito die we zelf in bezit hebben. Maar ook op het gebied van sport kunnen wij ervoor zorgen dat je je specialisatie op de verschillende sporten en cameraposities kunt uitbreiden. Wij verzorgen opleiding op motor camera’s bij marathons en wielerwedstrijden in heel Europa. Leidinggevende ambities in het multicam vak? Ook daarmee kunnen we je verder helpen in de functie van camerman/vouw-A of 1e cameraman/vrouw.

Jij:

Wat kun je verwachten?

Interesse?
Stuur dan jouw CV (of portfolio) naar ons toe via deze link. Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar werkenbij@nepgroup.com

Klik hier om direct te solliciteren

Share