Business Controller

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek

Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.

Business Controller

Als Business Controller acteer je als business partner en speel je een centrale rol in het professionaliseren van de financiële organisatie. Dit vraagt om heldere communicatie, ondernemerschap en inhoudelijke kennis. In deze functie ben je de vaste sparringpartner voor het managementteam van een aantal productgroepen en kijk je met een kritische blik naar de aanwezige processen en rapportages en zal je deze inhoudelijk en/of procesmatig optimaliseren.

Als onderdeel van een verbetertraject zal je onze operatie in de eerste fase ondersteunen met het opstellen en updaten van kostprijzen, het inrichten van de operationele systemen om marge-analyses uit te kunnen voeren en om de kwaliteit van onze maandafsluitingen te verbeteren.

Verantwoordelijkheden en focuspunten:

Dit ben jij:

Wat kun je verwachten

Wij bieden een leerzame, afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien, sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een naar werkenbij@nepgroup.com en zet je schrap.

 

Share