Playout Support Engineer

Ben jij bekend met het onderhouden van complexe digitale video- en/of audiosystemen of lijkt het je interessant om hier alles over te leren? Zie jij het als een uitdaging om IT-technische- en applicatie inhoudelijke problemen op te lossen? Word je enthousiast van het werken in een omgeving die wel eens hectisch kan zijn, maar waar plezier in het werk voorop staat? Kom dan ons team versterken als Playout Support Engineer!

De uitdaging
Als Playout Support Engineer houd je je bezig met zowel AV techniek als IT. Je werkt nauw samen met de eindregie van onze opdrachtgevers en verleent support waar nodig. Je ondersteunt de operators, zodat zij de juiste programma’s op de juiste kanalen kunnen uitzenden. Als vrienden en familie jou op verjaardagen vragen wat je doet, is jouw antwoord: “Ik zorg ervoor dat jij tv kan kijken!”.

Jij bent het eerste aanspreekpunt in de eindregie op het moment dat een uitzending in gevaar komt of wanneer een van onze IT-platformen niet functioneert. Je draagt een enorme verantwoordelijkheid, het beeld mag namelijk niet op zwart! Dat betekent dat er soms hard gerend moet worden, waarbij jouw stressbestendigheid maakt dat je je hoofd koel houdt en weet welke zaken prioriteit hebben. Je schakelt snel en denkt in oplossingen mee met de klant.

Jij:

Wat kun je verwachten?
Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team van ongeveer 130 (Broadcast) IT-professionals en wordt goed opgeleid en begeleid tijdens je inwerkperiode. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je werkt op het hoofdkantoor van NEP The Netherlands en je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Sterker nog: dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Kom dan ons team versterken en stap in de wereld waarin je meewerkt aan de nieuwste broadcast oplossingen! Stuur jouw CV met bijbehorende motivatie naar werkenbij@nepgroup.com

 

Share