Vacature: Broadcast Support Engineer

Heb jij een passie voor zowel AV-techniek als IT? Ben jij bekend met video routing, switching en digitale video- en/of audiosystemen en wil jij door jouw support ervoor zorgen dat het eindproduct ‘s avonds zichtbaar is als jij op de bank voor de buis zit? Grijp nu je kans en word onze nieuwe Broadcast Support Engineer!

De uitdaging

Als Broadcast Support Engineer houd je je bezig met zowel AV techniek als IT. Je werkt nauw samen met de eindregie van onze opdrachtgevers en verleent support waar nodig. Je ondersteunt de operators, zodat zij de juiste programma’s op de juiste kanalen kunnen uitzenden. Als vrienden en familie jou op verjaardagen vragen wat je doet, is jouw antwoord: “Ik zorg ervoor dat jij tv kan kijken!”.

Jij bent het eerste aanspreekpunt in de eindregie op het moment dat een uitzending in gevaar komt of wanneer een van onze IT-platformen niet functioneert. Je draagt een enorme verantwoordelijkheid, het beeld mag namelijk niet op zwart! Dat betekent dat er soms hard gerend moet worden, waarbij jouw stressbestendigheid maakt dat je je hoofd koel houdt en weet welke zaken prioriteit hebben. Je schakelt snel en denkt in oplossingen mee met de klant.

Ben jij

…iemand bij wie collega’s en klanten aankloppen met vragen en problemen, waarbij ze zeker weten dat jij het zult oplossen? …leergierig en wil jij op het hoogste niveau verder leren en ontwikkelen?

Bovendien:

Wat kun je verwachten

Werken bij NEP als Broadcast Support Engineer betekent dat je een nieuwe wereld in zult stappen. Wat er bij ons gebeurt, gebeurt namelijk nergens anders. Vanaf de eerste dag word je opgeleid en goed begeleid in je werkzaamheden. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team van ongeveer 130 (broadcast) IT-professionals, in een open en collegiale werkomgeving. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren en door te groeien, dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Over NEP The Netherlands

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met een focus op technische innovatie. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Kom dan ons team versterken en stap in de wereld waarin je meewerkt aan de nieuwste broadcast oplossingen! Stuur jouw CV met bijbehorende motivatie  naar  werkenbij@nepgroup.com.

 

Share