Broadcast Operator MCR & Playout

Een Broadcast Operator beschikt over alle kennis die nodig is om de uitzendtechniek van een eindregie te bedienen en draagt zorg voor een probleemloze uitzending van diverse kanalen. De uitzendingen vinden 24 uur per dag plaats vanuit Hilversum. 

Jouw rol
Je bereidt uitzendingen van diverse kanalen en klanten voor en borgt de continuiteit ervan. Bovendien begeleid je live programma’s, monitor je audio, video, graphics, ondertiteling en retoursignalen en communiceer je met interne en externe partijen om tot een juiste uitzending te komen. Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste en accurate collega met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Tevens ben jij in staat om in teamverband te werken en beschik jij over MBO / HBO werk- en denkniveau. Ervaring in de media is een pré.

Ben jij?
…ambitieus en gepassioneerd en heb je een bovengemiddelde interesse en affiniteit met het uitzendproces?  Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om met de nieuwste technieken te werken en wil jij op het hoogste niveau verder leren en jezelf ontwikkelen?

Bovendien:

Dan zoeken we jou!

Wat kun je verwachten

Interesse?
Stuur dan jouw CV (of portfolio) naar ons toe via deze link. Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar werkenbij@nepgroup.com

Klik hier om direct te solliciteren

Share